Over ons:

Golden Talent Foundation

Als Golden Talent Foundation staan we voor jonge winnaars die de helden van morgen kunnen zijn. Onze jeugd willen we alle ruimte geven voor groei. Als het mee, maar ook als het tegenzit. Zolang je maar groeit. Wij zien daar toekomst in. Wie blijft scoren op ontwikkeling haalt zijn succes elke keer weer dichterbij.

Het belang van jong talent voor Twente

Wij geloven in de kracht van de regio. Eigen jeugd bepaalt het ‘gezicht’ van de club en verbindt. Bovendien is de ontwikkeling en doorstroming van eigen talent van levensbelang voor FC Twente. Qua uitstraling én financiën. Een succesvol FC Twente draagt op haar beurt weer bij aan een postief imago voor de hele regio! Of het nu gaat om talent in het voetbal of in je bedrijf; we hebben allemaal belang bij een aantrekkelijke regio waar mensen graag zijn en werken. FC Twente kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. “Noaberschap in optima forma!

Het doel van de foundation is de jeugd van FC Twente als levensader van de club te ondersteunen. Meer jeugd, snellere ontwikkeling en individuele hulp. Zo verbinden we de regio met FC Twente en FC Twente met de regio. Talent in de regio ontwikkelen en houden is voor het bedrijfsleven én FC Twente cruciaal. Investeren in de jeugd is investeren in de toekomst.

Ons doel

De foundation is een onafhankelijke stichting die eigen keuzes maakt. FC Twente is erg positief over het initiatief en ondersteunt het dan ook van harte.

In de praktijk

De foundation brengt geld bij elkaar voor individuele spelers voor FC Twente.  Particulieren en bedrijven kunnen bijdragen en het onafhankelijke bestuur van de foundation beslist in samenspraak met FC Twente welke spelers steun kunnen gebruiken en op welk vlak. Natuurlijk stellen we u in staat om de talenten die we steunen te volgen, en u krijgt inzicht in de steun die we bieden. In alle openheid, zoals het hoort.

 

Hoe we dat doen

Via social media kanalen, deze website, maar ook door nieuwsbrieven en informatie avonden. Alles om elkaar te versterken; talent en de regio het kan niet zonder elkaar!

Uw steun

Alle steun is welkom! Ben je familie van een jeugdspeler en wil je graag de jeugd een extra zetje geven? Of ben je ondernemer en geloof je in een talentvolle regio? Alle steun wordt gewaardeerd, van groot tot klein en iedereen kan iets doen. Bekijk onze pakketten en zie welk pakket bij jou past.

“Als je voor groot succes gaat kun je alle steun gebruiken. Zeker als je jong bent.”

“Als eerste ambassadeur van de Golden Talent Foundation is Wout Brama ervaringsdeskundige. Hij weet als geen ander hoe cruciaal de ondersteuning van jeugd is voor het slagen van een carrière. In bepaalde fases is talent alleen niet genoeg. Soms heb je een beetje geluk nodig, en op andere momenten spreekt je doorzettingsvermogen. Maar altijd zijn er momenten waarop je nét dat ene zetje nodig hebt. Daarin speelt de jeugdopleiding een ontzettend belangrijke rol. En hoe meer faciliteiten zij ter beschikking hebben hoe makkelijker dat zetje wordt gegeven.

Ook op jonge leeftijd zijn het vaak details die de mate van succes bepalen. Juist daarom is het zo belangrijk dat Golden Talent Foundation die extra zetjes kan faciliteren. Dat helpt zo enorm!”

– Wout Brama, aanvoerder FC Twente